Jubileumboek

200 jaar Diergeneeskunde in foto's en verhalen

Ter ere van 200 jaar Diergeneeskunde, werkten we met een enthousiaste groep mensen aan de publicatie van een jubileumboek dat eind juni 2022 verschijnt. In het boek staat een selectie van foto's en verhalen over Diergeneeskunde. Er is aandacht voor de rijke geschiedenis, voor het veelzijdige heden en we nemen een kijkje in de toekomst!

In de verhalen willen we de verscheidenheid van de diergeneeskunde laten zien. Dierenartsen, medewerkers, studenten en andere betrokkenen komen vanuit verschillende invalshoeken aan het woord. Enkele verhalen vind je terug op deze website. In het boek vind je nog meer verhalen en foto's en kun je ook lezen over de geschiedenis.

Boek bestellen

Er is nog een beperkt aantal exemplaren van het jubileumboek beschikbaar. Heb je het jubileumboek nog niet besteld, maar wil je wel graag een exemplaar? Stuur dan een mailtje naar: 200jaar-dgk@fuer-uns.com. Voor medewerkers en studenten is het jubileumboek kosteloos, alumni en andere geïnteresseerden kunnen het boek bestellen voor €19,- inclusief verzendkosten.